Ayat Filem KL Gangster

ayat filem KL Gangster

Meh sini gua kongsi dengan lu orang semua antara Dialog Filem KL Gangster, cerita banyak takda..layan jer la sebab panjang sangat Dialog yang ada dalam KL Gangster ni..hehe

ayat filem KL Gangster

Dialog KL Gangster :
ayat filem KL Gangster

MALEK

-Lu kasi gua mati dulu la baru gua diam

-Cuti Dah abis Bro~

-5 Tahun wa kat dalam,ramai yg nk cucuk wa, kat dalam mana mau lari..

- Hidup Dan Mati Bukan Di Tangan Lu La Sial 

.
.
ayat filem KL Gangster
JAI

-Abang tak abang, sapa kacau aku Pecah!!*  

-Aku bukan takut MATI tapi aku taknak MATi

-korang semua nak makan pasir..makan lumut… aku nk makan fish and chip!!!

-Lu jangan nak azan gua pulak~~

-Ak Peduli Apeww!!!!!Ak X Nak Hidup Merempat Mcm Ko 

-Tapi kalau dia sentuh kau dragon, aku cium dia ~ 

-Suke !?! lain kali jngan buat lagi taw . nanti mak mara ~

-Seram nih~~

- wei langau.., betul punya pailang nampak

-Aku taat pada yang satu~

.
.

ayat filem KL Gangster
SHARK 
 

-abang besar sudah keluar, wa ingat lu sudah mampus

-Sekarang tak kira lu Abang Long ka, lu Ayahanda ka, ini KL gua pegang

- kalau ni bukan lu punya tempat la..gua sudah tetak sama lu tau.. 

- lu pijak sama gua sekarang..lu panggil lu punya anjing2 pijak sama gua sekarang. tengok~ 

-gua mau dia mati kaw kaw punya ma..

- lu jangan jaga lu punya kawan la.., lu jangan lu  punya nyawa dulu la

.
.
ayat filem KL Gangster
DRAGON

-Sekarang Mau Kasi Langgar Dia Punya Tempat La, Baru Syok ~~

- budak2 macam lu ha…lu balik la…,

.
.
ayat filem KL Gangster
AJIB

-AmaCAm cuTi paNJaNg bEST~~~

-Sekarang wa boleh simpan wa punya sengat,sebab wa dah penat..~~

-sayur kita jual satu kilo 3,4 ribu bro! ini satu kilo 3 ringgit lu mau jual ka?

-Lu Menyalak Manyak Kuat!!Selupe Anjing u taw ka!

-Lu ada pistol ha? lu kasi tembak. sini!! sini

-Lu tau ka? lu tau ka? lu tak tau maa

-Tengok wa punya lutut, tara goyang kan?

-kalau aku sembelih kau 18, baru kau taw tentang penyesalan tau tak..” 

- lu,wa,dragon..perempuan,karaoke..baru SELESA

- ini olang a..suka makan sambil berak…~~ 

- lu rembat malik..,gua rembat lu…. 

-heiiiiiii!!!!!!! lu sembang… lu hantam ma,kasi mati ini hali satu kali,wa pun suda bosan hali2 tengok lu punya muka lu tau ka?? heii shak!! lu rembat malik, wa rembat lu….

- Nang Bo Ti Nang Kui Bo Ti Kui, Hati Serupa Batu~

-haiiya busuk punya org suda mari ma,ini org ha,suka makan sambil berak~

.

ayat filem KL Gangster
FADIL

-Itu Belum abg long dil,kalau abg long dil dah arwah die tu~

-Ehh siaal laah~ puiih! ~~

-Jangan risau , tak de alkohol . 

-Lawan Aku Bukan 2 Orang , Tapi 2 Lori

-”abg long bukit bintang, semenjak gua korek hidung dia baik resdong dia tu!”
.
.
p/s :  Ayat memang bunyi macam gangster :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Ayat Filem KL Gangster”

  1. MatGitar says:

    mmg best la dialog2 dorang dalam filem kl gengster ni..
    jln cerita pun ada syok woo

Leave a Reply